Generelt om duelighedstegn

Hos Bredsten Spejderne kan du få beviser for dine færdigheder og projekter igennem mange af de duelighedstegn Det Danske Spejderkorps har udviklet. Disse mærker kan du godt være stolt af – de beviser, du har arbejdet med et emne i din patrulje og herigennem har tilegnet dig nogle nye færdigheder.

Der er også opstået nogle mærker fra spejdernes ’græsrødder’ – Verdens Sejeste Duelighedstegn! Dem kan du også tage hos Bredsten Spejderne; men pas på – de er meget krævende! Her på siden finder du de præcise regler for opnåelse af disse mærker.

Vi har i ledelsen vedtaget, at der ikke gives undtagelser for disse – blot et enkelt brud, vil medføre, at du må starte forfra! Det er ud fra præmissen om, at hvis de virkeligt skal være de sejeste, så skal de også være det – det er jo heller ikke nær så sjovt at få det, hvis man bare kan få godtaget manglende opfyldelse af de ganske klare regler.

Det er derfor meget vigtigt, at du får dine forældres accept inden du starter på et mærke. Det er ligeledes en betingelse, at dine ledere får besked, inden du starter på et af Verdens Sejeste Duelighedstegn

God fornøjelse.
Lederne 🙂

Der er lukket for kommentarer.