Tilmeldinger til arrangementer

Her kan du melde dig til spejdernes lejre.

Man kan først tilmelde sig til lejrene, når man er logget ind på denne side.
Dette er ikke Bredsten Spejdernes primære hjemmeside, men bruges kun til tilmeldinger. Derfor finder I ikke andre informationer på siden.

Tryk på ‘Log ind og tilmeld dig’. Herefter fremkommer en skærm hvor man kan indtaste medlemsnummer eller e-mail samt adgangskode. Her skal I trykke på ‘glemt adgangskode’ lige under feltet ‘adgangskode’. Herefter fremkommer et felt, hvor I skal indtaste den mailadresse, som I oplyste ved tilmelding af spejderen, da man er nødt til at benytte den mail man er oprettet med i medlemssystemet. Umiddelbart efter får du en mail tilsendt med en adgangskode, som kan bruges til log in.

Når du er logget ind kan du i en rullemenu vælge den spejder, der skal tilmeldes lejren. Derefter skal du evt. krydse nogle spørgsmål af. Herefter trykkes på ‘tilmeld’. Dernæst fremkommer en side, hvor I kan tjekke jeres tilmelding samt bekræfte, at der betales med dankort. På efterfølgende side indtastes dankortoplysninger, og efter bekræftelse af køb får I tilsendt en mail med bekræftelse af tilmeldingen.

Ved spørgsmål send mail til kasserer@bredsten-spejderne.dk

HUSK: Gem brugernavn og password til fremtidige tilmeldinger.

Der er lukket for kommentarer.